poliuretan-izolatii.ro
pardoseli poliuretanice fundatii spuma poliuretanica hidroizolatii etansare izolatii termice
.........Societatea POLIURETAN IZOLATII S.R.L. este specializata in termoizolatii, hidroizolatii si fonoizolatii utilizand in exclusivitate produse pe baza poliuretanica precum spuma poliuretanica, membrane pure de poliuretan, mastic pe baza poliuretanica, produse recunoscute pe plan mondial pentru eficacitate si anduranta.
..................
Principalele domenii de activitate:
...............
>> Termoizolarea fatadelor - se efectueaza prin aplicarea materialelor cu baza poliuretanica, materiale recunoscute pentru caracteristicile tehnice deosebite, reusindu-se astfel sa se realizeze lucrari cu un randament calitate-rezistenta-termen de executie mult mai bun decat prin metodele clasice.
..
.
Termoizolarea fatadelor
materialelor cu baza poliuretanica,
spumei poliuretanice
.
..
Acest procedeu se realizeaza prin aplicarea spumei poliuretanice pe suprafata curatata in prealabil si uscata. Datorita aderentei foarte bune, spuma poliuretanica se poate aplica pe orice tip de suprafata.
..
.
strat de adeziv de egalizare
tencuiala clasica
tencuiala decorativa
.
..
Dupa aplicarea spumei poliuretanice este necesara aplicarea unui strat de adeziv de egalizare.
..
.
Izolarea termica la interior
Izolarea acoperisurilor
poliuretan
.
..
Dupa uscare suprafata este pregatita pentru tencuiala clasica, tencuiala decorativa sau dupa caz vopsea lavabila de exterior.
..
.
infiltratii de apa
ignifugare
.
...............
>> Izolarea termica la interior - aceasta metoda se poate folosi la apartamentele de bloc, case, depozite si hale agro-zootehnice. Izolarea la interior cu camera de aer este cel mai eficient mod de a izola o incapere fiind si cel mai sigur procedeu prin care se elimina umezeala si implicit igrasia. La orice constructie noua sau mai veche peretele ce urmeaza a fi izolat pe interior trebuie sa fie uscat. Izolatia se face cu spuma poliuretanica de minim 3 cm pentru a avea randament aceasta fiind grosimea minima de aplicare atat pe interior cat si pe exterior.
...
.
Termoizolarea planseelor
Termoizolarea
.
...
Dupa aplicarea spumei poliuretanice se mai ridica un zid in fata acesteia. Zidul poate fi din rigips, caramida sau BCA de 4 cm. Zidul din rigips se poate ridica pe structura metalica sau lipit cu adeziv special pentru rigips. Daca se opteaza pentru ridicare unui zid din rigips pe structura metalica aceasta se monteaza inainte de a izola peretele.Dupa montajul structurii pentru rigips se izoleaza peretele intre profile dupa care se monteaza rigipsul lasind un spatiu de minim 2 cm pentru ventilarea peretelui. Daca se monteaza rigipsul cu adeziv atunci aceasta distanta se lasa prin aplicarea adezivului in grosimea dorita. Zidul din BCA sau din caramida se ridica in fata izolatie lasind distanta de minim 2 cm intre spuma poliuretanica si acesta.
Printr-o astfel de izolatie la peretii interiori se elimina total aparitia igrasiei si a umezelii in interiorul incaperilor
La constructiile vechi, igrasia de pe perete trebuie indepartata inainte de a se face izolatia urmind apoi acelasi procedeu.
..
.
Termoizolarea planseelor
Termoizolarea planseelor
Termoizolarea
.
...
>> Izolarea acoperisurilor tip "terasa" - la acest tip de acoperis se poate opta deasemenea la doua metode de izolare:
- .izolare hidro cu membrana cauciucata - se aplica doar membrana cauciucata;
- izolarea hidrotermica - se aplica spuma poliuretanica pentru termoizolatie, urmata de sapa de panta si membrana cauciucata pentru hidroizolatie.
In ambele cazuri gurile de captare a apei pluviale trebuie facute inainte de orice tip de izolatie dorit, astfel evitinduse eventualele interventii in izolatie aparute in urma montarii gurilor de captare a apei pluviale dupa efectuarea izolatiei.
..
.
 Izolare hidrotermica
 Izolare hidrotermica
 Izolare hidrotermica
.
..
>> Termoizolarea planseelor cu spuma poliuretanica - pentru a putea aplica aceasta metoda, suprafata trebuie sa fie curata si uscata. Dupa aplicarea spumei poliuretanice este indicata turnarea unei sape de nivelare, dupa care suprafata este pregatita pentru montarea parchetului sau placilor ceramice.
..
 
..
>> Izolare hidrotermica a incaperilor de baie sau cu umiditate ridicata - se aplica spuma poliuretanica, urmata de o sapa de panta. Dupa aceste operatiuni se aplica membrana cauciucata, suprafata fiind pregatita pentru placarea cu placi ceramice. In zona cabinelor de dus sau a cazilor de baie, izolarea cu membrana cauciucata trebuie sa depaseasca pe perete inaltimea si latimea acestora cu cca 50 cm.
..
Izolatii Spuma Poliuretanica Blog